Aarhus Update 2014

Guide – Den sikre frokost i Aarhus Centrum

Hvis du vil være sikker på en god frokost i Aarhus Centrum, har vi et bud på 14 stabile spisesteder. Udvalget er bredt, men vi har taget dem med, som vi ved er sikre kort. De er forskellige på mange måder, men leverer alle god mad til en fornuftig pris. Betjening og stabilitet ligger i den bedste ende af skalaen. Der er helt sikkert også andre, som burde være med, men vi har kun koncentreret os om dem, vi kender og kan anbefale på nuværende tidspunkt. Vores lille frokostguide til Aarhus er mest tænkt til dem, som gerne vil prøve noget andet end de traditionelle og halvkedelige caféer og firmakantiner.

Restaurant Kohalen

Klassisk dansk frokost når det er bedst. Restaurant Kohalen hører med til inventaret i Aarhus – så let kan det siges. Kohalen er en ren frokostrestaurant. Der er åben mandag til lørdag – og kun til frokost. Kohalen er populær, og der er næsten altid fuldt hus. Det er dog ikke umuligt at få bord, men vi råder dig til at bestille bord et par dage i forvejen. I dag er Kohalen et af de mest populære frokoststeder i Aarhus – og det er uden tvivl. Kohalen er original – intet mindre end et klenodie i Aarhus. Restauranten hører til på havnen. Den har ligget der altid, og er en uundværlig del af miljøet.

Maden er den klassiske, danske frokost. Pariserbøffen har ry for at være den største i Aarhus, men ud over størrelsen så smager den også fantastisk godt. Kohalens hjemmelavede lune, stegte sild i tomatlage og med bløde løg er også en klassiker. Ellers er der smørrebrød på kortet, mørbradbøf og flæskeæggekage. En anbefaling af de store er også den ristede røget ål med lun røræg og purløg.

Lukket lørdag og søndag.

Original anmeldelse: Aarhus Update

Dato: 13. januar 2014