+45 86 12 14 81  |

Man.–tors. 11.00–18.00 (Køkkenet 11.30 – 16.00) | Fredag & lørdag 11.00–23.00 (Køkkenet 11.30-16.00 / 18.00 – 21.30)

Juleanretning

Serveres til frokost, mandag til fredag – min. 2 kuverter.
Skal bestilles senest kl. 15.00 på dagen (Fredag kl. 14.00)
Der er desværre ikke mulighed for at ændre i de fastlagte menuer.

ISLANDSK MARINERET SILDEFILET
Med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

TARTELET
Med høns i asparges

LUN STEGT SILD
I tomatlage med bløde løg

RIBBENSTEG
Med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

RØDSPÆTTEFILET
Med hjemmelavet remoulade og citron

BRIEOST
Med druer, peberfrugt og kiks

Hertil hjemmebagt brød, smør og krydderfedt

Serveres ved bordet som anretning​

Pris pr. person kr. 349,-

Se tilvalg

Tilvalg til Deres juleanretning

Pris pr. person

RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG

88,-

Ferskrøget laks med dild, asparges og citron

78,-

Rejer med mayonnaise, stenbiderrogn, citron og asparges

62,-

Lun leverpostej med rødbeder, champignon og bacon

62,-

Hjemmelavet sylte med rødbeder og sennep

62,-

FRIKADELLE MED RØDKÅL OG SURT

69,-

Ris à l`amande med kirsebærsauce

59,-

Tilvalg gælder kun til hele selskabet og skal bestilles senest 2 dage før

I perioden fra d. 01 november til d. 22 december er der begrænset menukort.

Fredag frokost kan der vælges mellem vores juleanretning eller julefrokost.
Fredag aften, samt lørdag frokost – og aften, kan vores julefrokost bestilles.

Fredag og lørdag bedes frokostgæster være færdige senest kl. 17.00