+45 86 12 14 81  |

Man.–tors. 11.00–18.00 (Køkkenet 11.30 – 16.00) | Fredag & lørdag 11.00–23.00 (Køkkenet 11.30-16.00 / 18.00 – 21.30)

Anretninger

Fra den 9. Januar – 31. Oktober 2023
Køkkenet har åbent fra 11.30 – 16.00

Ved reservation på 8 personer eller derover, vil der kræves menuvalg, senest 2 døgn før.

Afregning fra hvert bord, skal ske samlet.

Frokostanretning

Min. 2 kuverter – Skal bestilles senest kl. 15.00 på dagen
Der er ikke mulighed for at ændre i den fastlagte menu.

  • Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
  • Mørbradbøf med champignon à la crème
  • 2 slags ost med druer og kiks

Hertil rugbrød, smør og krydderfedt

Kr. 269,-

Mandefrokost

Min. 2 kuverter – Skal bestilles senest kl. 15.00 på dagen
Der er ikke mulighed for at ændre i den fastlagte menu.

  • Christiansø-pigens sild med æggeblomme, løg og kapers
  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg
  • Engelsk bøf med bløde løg og surt
  • Gammel ost på rugbrød med krydderfedt, løg, sky samt et stænk af rom

Hertil rugbrød, smør og krydderfedt

Kr. 299,-

Luksusfrokost

Min. 2 kuverter – skal bestilles senest kl. 14.30 på dagen.
Der er ikke mulighed for at ændre i den fastlagte menu.

  • Islandsk kryddersildefilet med æggeblomme, løg og kapers
  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg
  • Røget ål med røræg og purløg
  • Fersk røget laks med dild, asparges og citron
  • Tartelet med høns i asparges
  • Lun sprængt oksebryst med hjemmelavet sennepspickles og peberrod
  • Gorgonzola med frugt og ristet rugbrød

Hertil rugbrød, smør og krydderfedt

Kr. 399,-

Herrefrokost

Min. 4 kuverter – Skal bestilles senest kl. 14 på dagen.

Der kan tilkøbes tatar med æggeblomme, løg, kapers og peberrod
obs! Skal bestilles min. 2 dage før – pr. pers. kr. 35.-

Der er ikke mulighed for at ændre i den fastlagte menu.

  • Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers
  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg
  • Røget ål med røræg og purløg
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
  • Rejer med mayonnaise, kaviar, citron og asparges
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Mørbradbøf med champignon à la crème
  • Osteanretning med druer peberfrugt og kiks

Hertil rugbrød, smør og krydderfedt

Kr. 439,-