Anretninger

Fra den 9. januar – 31 oktober 2023

Hver ret er nøje udvalgt og er blevet tilrettet til perfektion igennem årene. Desuden er alle retter lavet fra bunden med de friskeste af årstidens råvarer. 

Selskaber på over 8 personer bedes venligt forudbestille menuen.
Frokostanretninger

Min. 2 kuverter – Skal bestilles senest kl. 15.00 på dagen

  • Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

  • Mørbradbøf med champignon à la crème

  • 2 slags ost med druer og kiks

Kr. 239,-

Mandefrokost

Min. 4 kuverter – Skal bestilles senest kl. 15.00 på dagen

  • Christiansø-pigens sild med æggeblomme, løg og kapers

  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg

  • Engelsk bøf med bløde løg og surt

  • Gammel ost på rugbrød med krydderfedt, løg, sky samt et stænk af rom

Kr. 259,-

Luksusfrokost

Min. 2 kuverter – Lukusfrokost skal bestilles senest kl. 14.30 på dagen.

  • Islandsk kryddersildefilet med æggeblomme, løg og kapers

  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg

  • Røget ål med røræg og purløg

  • Fersk røget laks med dild, asparges og citron

  • Tartelet med høns i asparges

  • Lun sprængt oksebryst med hjemmelavet sennepspickles og peberrod

  • Gorgonzola med frugt og ristet rugbrød

Kr. 349,-

Herrefrokost

Min. 4 kuverter
 Herrefrokost skal bestilles minimum 2 dage i forvejen, og serveres senest kl. 14.00.

  • Islandsk marineret sildefilet med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers
  • Lun stegt sild i tomatlage med bløde løg
  • Røget ål med røræg og purløg
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron
  • Rejer med mayonnaise, stenbiderrogn, citron og asparges
  • Tatar med æggeblomme, løg, kapers og peberrod
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Mørbradbøf med champignon à la crème
  • Osteanretning med druer peberfrugt og kiks

Kr. 389,-