+45 86 12 14 81  |

Man.–tors. 11.00–18.00 (Køkkenet 11.30 – 16.00) | Fredag & lørdag 11.00–23.00 (Køkkenet 11.30-16.00 / 18.00 – 21.30)

Julefrokost

Julefrokost + tilvalg skal forudbestilles senest 2 dage før – min. 4 kuverter.

Servering påbegyndes senest kl. 14.00 mandag til torsdag (Fredag kl. 13.00)
Der er desværre ikke mulighed for at ændre i de fastlagte menuer. 

ISLANDSK MARINERET SILDEFILET
Med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers

LUN STEGT SILD
I tomatlage med bløde løg

RØDSPÆTTEFILET
Med hjemmelavet remoulade og citron

REJER MED MAYONNAISE
Stenbiderrogn, citron og asparges

TARTELET
Med høns i asparges

MØRBRADBØF
Med champignon á la créme og surt

RIBBENSTEG
Med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

FRIKADELLE
Med stuvet hvidkål

OST
Med druer, peberfrugt og kiks

RIS À L´AMANDE
Med kirsebærsauce

Hertil hjemmebagt brød, smør og krydderfedt

Serveres ved bordet som anretning​

Pris pr. person kr. 449,-

Se tilvalg

Tilvalg til Deres julefrokost

Pris pr. person

RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG

88,-

Ferskrøget laks med dild, asparges og citron

78,-

HJEMMELAVET SYLTE MED RØDBEDER OG SENNEP

62,-

Lun leverpostej med rødbeder, champignon og bacon

62,-

ANDEBRYST MED BAGT PIGEON ÆBLE, RØDKÅL OG SVESKER

78,-

MEDISTERPØLSE MED GRØNLANGKÅL OG BRUNEDE KARTOFLER

78,-

Tilvalg gælder kun til hele selskabet og skal bestilles senest 2 dage før

I perioden fra d. 01 november til d. 22 december er der begrænset menukort.

Fredag frokost kan der vælges mellem vores juleanretning eller julefrokost.
Fredag aften, samt lørdag frokost – og aften, kan vores julefrokost bestilles.

Fredag og lørdag bedes frokostgæster være færdige senest kl. 17.00