Julefrokost
Julefrokost + tilvalg skal forudbestilles senest 2 dage før – min. 4 kuverter.
Servering påbegyndes senest kl. 14.00 mandag til torsdag (Fredag kl. 13.00)
Der er desværre ikke mulighed for at ændre i de fastlagte menuer.
ISLANDSK MARINERET SILDEFILET
Med hjemmelavet karrysalat, løg og kapers
LUN STEGT SILD
I tomatlage med bløde løg
RØDSPÆTTEFILET
Med hjemmelavet remoulade og citron
REJER MED MAYONNAISE
Stenbiderrogn, citron og asparges
TARTELET
Med høns i asparges
MØRBRADBØF
Med champignon á la créme og surt
RIBBENSTEG
Med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
FRIKADELLE
Med stuvet hvidkål
OST
Med druer, peberfrugt og kiks
RIS À L´AMANDE
Med kirsebærsauce
Hertil hjemmebagt brød, smør og krydderfedt
Serveres ved bordet som anretning
Pris pr. person kr. 449,-
Se tilvalg
Tilvalg til Deres julefrokost
Pris pr. person
88,-
Ferskrøget laks med dild, asparges og citron
78,-
HJEMMELAVET SYLTE MED RØDBEDER OG SENNEP
62,-
Lun leverpostej med rødbeder, champignon og bacon
62,-
ANDEBRYST MED BAGT PIGEON ÆBLE, RØDKÅL OG SVESKER
78,-
MEDISTERPØLSE MED GRØNLANGKÅL OG BRUNEDE KARTOFLER
78,-
Tilvalg gælder kun til hele selskabet og skal bestilles senest 2 dage før
I perioden fra d. 01 november til d. 22 december er der begrænset menukort.
Fredag frokost kan der vælges mellem vores juleanretning eller julefrokost.
Fredag aften, samt lørdag frokost – og aften, kan vores julefrokost bestilles.
Fredag og lørdag bedes frokostgæster være færdige senest kl. 17.00